Mad-sider
Arla.dk

Karolines køkken bøgerne vil være kendt i mange danske hjem. Nu er det så blevet til Arla.dk ... men her er stadig gode opskrifter.

opskrifter

'Mortens opskrifter' hed den først, så Mad og Vin, derefter blev siden en del af Sol.dk, som blev en del af Eniro, og nu findes den på Krak ....
Mange hundrede opskrifter, også på udenlandsk mad.

Mad og venner

Mangler du ideer til madlavningen ? (og hvem gør ikke det), så er her et godt sted at kigge, som har skiftet navn til Mad og Venner 
(hjemmesiden har før heddet spismed.dk og appetit.dk ....)

Jamie Oliver

Jamie Olivers hjemmeside bugner af lækre opskrifter på både mad og drikke. Der er også  konkurrencer, og man kan stille mesterkokken spørgsmål eller læse hans dagbog.  

Spiseguiden.dk

Find gode spise-steder (ud fra et kort). Gode opskrifter, bl.a. 'Forførende opskrifter for 2'.
 
Specialbutikker på nettet.
Hvis der er langt til nærmeste special-butik, er der hjælp på nettet:
 
perchs.dk Perchs Tehandel har ligget midt i København siden 1835, men har ud over sin stolte tradition fulgt med tiden og sælger nu sine over 100 forskellige slags te via internettet.
tea.dk Chaplon Tea har også et stort te-udvalg og giver endvidere tre gratis smagsprøver med ved hver bestilling.
kaffekrukken.dk Kaffekrukken sælger specialkaffe fra hele verden sammen med sirup, hvis cafe lattén skal have lidt nye smagsnuancer.
pbchokolade.dk Peter Beier Chokolade byder på både rene 100 grams plader i mørk, fløde og hvid chokolade samt de klassiske fyldte chokolader.
nks.dk Det engelske køkken er udgangspunkt for Abigails, der leverer til døren cirka en gang om ugen. Her finder man både engelsk gravy, pickles og sponge pudding.