Bolig og indretning:

Boligsiden.dk Boligsiden er en service udviklet af Dansk Ejendomsmæglerforening for at give et samlet overblik over de boliger, der er til salg på Internettet netop nu. Oplysningerne opdateres flere gange i døgnet.
BoligPortal.dk Hvis du søger en bolig, er her vel nok Danmarks største udvalg af lejeboliger, 2-3.000 nye boliger pr. måned. 
Her kan du også gratis indrykke en annonce for et ledigt lejemål og finde en lejer.
HTH HTH: her kan du se eksempler på køkken- og badindretning, og du kan forsøge dig med selv at indrette ved hjælp af et "design-program".
IKEA IKEAs hjemmeside kan du finde mange produkter, og en stor del af dem kan købes "on-line". Man kan også hente hjælp i form af et design-program, man kan bruge til selv at lave indretnings-forslag til køkken, bad m.m. (Home Planner)
XL-BYG XL-BYG har blandt andet er tegne- og indretningsprogram (BUILD) til køkken og bad
BoConcept BoConcept  ... her gælder det ikke køkken og bad, men stort set alt andet: stuer, værelser, garderobe, kontor .. og her kan også downloades et program til design af egne ideer.

BoligenRundt.dk Salg af bolig. Man kan selv "kigge rundt" i boligerne ved hjælp af musen.
Boliga.dk Boliga er en hjemmeside for både købere og sælgere af bolig. Typisk er der 60 - 70.000 opslag om ejerboliger.
Ogås en afdeling for lejeboliger.
RobinHus.dk Privat salgssted for boliger. Man kan se "ugens bolig" og få gode råd om indretning af sin bolig.
Ejendomsvurdering Se oplysninger (vurdering m.m.) om dit hus  -  eller naboens  -  eller det, du vil købe ...
OIS.dk På OIS er der private og offentlige oplysninger om den enkelte ejendom. For at se de private oplysninger skal du være ejer af ejendommen. Du kan også se og rette i dine BBR-oplysninger.
Borger.dk Find oplysninger om kommuner, sammenlign takster, klassekvotienter, personale-normering, takster i daginstitutioner, skatteprocent o.m.a.
"Hent" blanketter og print dem ud.
Borgerservice.dk Find Borgerservice for din egen kommune, og hent oplysninger og blanketter